We Beat Covid 19

Het is een zowel angstige als fascinerende tijd waarin we ons plotseling bevinden.
De wereldbevolking moet voorlopig zijn meerdere erkennen in een minuscuul virus de Covid 19.
De gevolgen zijn groots. Allereerst zijn er veel slachtoffers te betreuren, een grote groep mensen is ernstig ziek en de druk op de zorg is dusdanig groot dat alle zeilen moeten worden bijgezet om elke patiënt de zorg te verlenen die nodig is.
Om de besmettingssnelheid te controleren bevindt Nederland zich nu in een semi-lockdown.
Deze treft ons allemaal.

In ruim 20 jaar met mijn bureau Monique Sluyter Models heb ik nog niet eerder meegemaakt dat ik op een doordeweekse dag geen kakofonie aan geluiden hoor als ik ons centrum binnenloop. Geen rinkelende telefoons, geen drukbezet kantoor en geen modellen die elkaar tegen het lijf lopen. Gebeurt en dan helemaal niets meer?
Integendeel!

Ik kan je verzekeren dat er enorm veel gebeurt. Iedereen pakt bijna automatisch zijn of haar verantwoordelijkheid. Zo is een groot deel van onze modellen online bezig met opdrachten van onze cliënten via de digitale weg, het zogenaamde beeldbellen. Het enthousiasme waarmee dit wordt ontvangen stimuleert ons om er vol mee door te gaan!
We bieden daarnaast nog steeds onze diensten aan. Met inachtneming van de voorgeschreven voorzorgsmaatregelen natuurlijk.
Ik kom er nog op terug op welke manier mijn werkzaamheden verder worden gedeeld maar petje af voor onze models met hun tomeloze inzet!!

Ik ben dan ook zeer trots op ons team en onze teamprestaties.

Zo komen we sterker uit deze strijd.
De teamspirit.
De verbinding met onze cliënten en de verbinding binnen ons team is hartverwarmend.
Dit maakt ons vastberaden!

Zo hebben we elkaar nodig in deze bijzondere tijden.
Hoe de wereld eruit ziet post-corana weet nog niemand.
Wat ik wel met zekerheid durf te stellen is dat we er voor jullie zullen zijn. Nu en in de toekomst.

Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte de komende weken en hoop met heel mijn hart, en namens al onze modellen, hostesses & sales, jullie zo snel als mogelijk weer te begroeten!
Houd moed! X Monique

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.